Om oss

Helec's Kennel består av Helena och Lars-Eric Carlsson. Namnet har vi satt ihop utav våra egna namn. He från Helena, LEC från Lars-Eric Carlsson - Helec's Kennel

Vi fick våran första cavalier, Alice, som omplacering hösten 2008, då var hon 3½ år gammal. Det är absolut inget vi har ångrat
Idag har vi fyra cavalierer. Candy, Linus, Money och Happy. Candy har vi köp in från Chadylines kennel. Linus och Money är från egen uppfödning och Happy bor hos fodervärd.

Jag och Lars-Eric träffades -95 och vi gifte oss -02. Vi har båda haft hundar innan vi träffades, det har varit lite olika raser. Utöver dem hundar vi har nu så har vi även haft två labradorer men även en foxterrier.

Utöver grundlydnad aktiverar vi våra hundar med att gå på utställningar, agility, rallylydnad o lydnad men även många gemensamma promenader med andra cavalierer. Kurser står också högt på programmet. Varje år arrangerar vi en kennelträff, där vi bjuder in alla valpköpare från samtliga kullar. Hittar på lite aktiviteter, äter och minglar.

Utöver hundar så har vi stort intresse inom trädgård och fotografering. Förr körde vi även folkrace och dansade gammaldans. Lite olika intressen, men kul med variation.

Choose language