Helec's Kennel

Blogginlägg

Skulle ju bara..........

Jag har lite på min lista som jag vill göra innan vi åker iväg på vår härliga semester. Men dagen började med att åka till kiropraktorn. O idag var de inte lika gött som förra gången. Dels för att han fick lov att även jobba med nacken. De är annars förbjudet område för alla som jag varit på behandling hos. Men redan när jag gick därifrån förra gången så märkte jag att nacken behöver verkligen en omgång också. Orsaken varför ingen får röra nacken är ju för den otroliga yrsel jag får efteråt. Den blir så kraftig så jag kan inte ens gå därifrån på egen hand, än mindre köra bil.

Så L-E körde upp mig. O tur va de för de va den billigaste fyllan jag haft på länge
Innan vi ställde kosan hemåt var de några småärenden. Men jag stannade kvar i bilen, kände liksom inte för att gå när de snurrade så. Väl hemma blev de soffläge. Inte långt efter de sov jag gott.

Men tycker ju inte att jag behövde vila hela dagen. Någon liten sak kan jag ju göra av de jag hade på min lista. Ber L-E bära ut dammsugaren till bilen, sedan sätter jag igång.................. De tar väl någon timme, typ!!!!!

Men jag kan ju inte bara dammsuga bilen, behöver ju rengöra instrumentpanel o insidan på alla dörrar o lädret i sätena INNAN jag ens kunde börja dammsuga. Mattorna åkte ut, även den i kofferten Alla fack, ja de är ju en historia i sig, med SAAB's "alla" fack. De måste varit en man som ritat den bilen, för inte är den genomtänkt. HUUUUUUR många fack finns de i cupeutrymmet som chauffören når??? Tja, om man tar bort de som är i dörrarna så finns de 2 (två), jo, ni läste rätt, TVÅ fack. Handfacket och ett mellan sätena, med lock. Bilen har inte ens ett askfat???? Men hallå eller, var ska man lägga alla småsaker som tex växel o ev smycke??? Jo, de finns ett öppet fack där askfatet va förr. Men de är ju i storlek med ett visitkort och dessutom ingen möjlighet att stänga för de.

De blir inte bättre om man sitter bak, då finns de bara de små facken i dörrarna. MEN när man öppnar kofferten, DÄR finns de massa fack. Fack i sidorna, fack i "golvet", fack eller utrymme ovanför reservhjulet. Men vad ska man ha dem till?????

Ja, nu är de väl lite sent att ge tips o råd än mindre kritik till SAAB's konstruktörer, men han kunde väl hört med ett fruntimmer innan bilen blev klar

Tillbaka till städningen. För de fack som finns skulle tömmas, även om de inte får plats mycket, så va de ändå skräp. Nästa sak, dammsugningen i sig. Ja, de va lite sten o grus och ett o annat hårstrå. De va vad jag såg INNAN jag började. Men alla vet väl att när man väl börjar gräva i något, så blir de bara mer o mer o mer, samma här. Så den där timmen eller så rusade iväg. För som sista sak skulle ju rutorna tvättas också. Jag fick iaf gubben till att spola rent o tvätta mattorna, va ju någon hjälp faktiskt.

När jag tittar tillbaka på dagen o min lista så skulle jag nog gjort något annat "lättare" idag. Men jag trodde inte de skulle ta så mycket av mig att "bara" dammsuga bilen..............


 

Dammsuga bilen


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star