Helec's Kennel

Blogginlägg

Packa packa packa!

Kommande helg är ju en av resdagarna största helg. Allra mest resande hit och dit. Många ska väl resa hem för att fira jul och andra ska åka bort. En sak är säker de är många som ska ut och åka, både på våra vägar som flyg och tåg. 

Jag planerar ju också att resa, men inte för att fira jul. Möjligen för en försenad julklapp. Jag sitter och lyssnar på radion och hör önskan om snö till jul. Och det tycker jag också är trevligt, men inte när jag ska ut och åka tåg. Jag ska visserligen inte åka med SJ, men faller det massa snö, då tror inte jag det spelar någon roll vilket bolag jag åker med. Snön ligger där den ligger oavsett.

Så jag kommer ha bra koll på vädret de dagar jag ska åka på. För man har ju hört om skräckexempel där resenärer fått sitta i 10 timmar utan att få komma av tåget när det stått stilla. Jag kommer ju även ha med mig Candy, så det behövs förberedas för henne också vid en ev försening/stopp. Nu är det ju tur att hon är väldigt trygg i sig själv. Så hon lär inte påverkas om det skulle inträffa. Men jag lär ha med mig extra vatten till henne och något varmt för att vara helt säker.

Det kommer ju bli en härlig förberedelse inför vårt julfirande här hemma. Jag är borta från onsdag till söndag. Och tåget kommer in till Göteborg kl 20 på söndag. Med de schemat så vet jag vad jag gör när jag kommer hem. Rätt i bingen 

Jag har gjort lite idag, men samtidigt behöver jag ju planera för Stockholmsresan. Vad ska jag ha med mig, vad får jag absolut inte glömma, vad kommer det vara för väder på plats osv osv. Jag är ju en liten orolig skäl av mig, så det bubblar ett och annat där uppe i knölen. Inte så att det tar över, men vill ju ha koll på det mesta. 

Som jag brukar säga, om jag inte glömt något när jag ska ut och resa, då är det något som är fel 

Kinesisk-Packning003

Om ni frågar L-E så säger han att det är såhär mycket jag vill ha med mig bara för en helg HAHAHAHA


1 kommentarer

Namn: Hanna AB
Tidpunkt: 2018-12-18 07:43
Lycka till!🐶😍 Och ha en superhärlig resa, glöm inte av att njuta lite 😊

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star