Helec's Kennel

Blogginlägg

Lyckad träning

YES JIPPI TJOHO!!!!!!!!!!

Vi går framåt i träningen o närmar oss mitt mål att starta i LP1 till våren
Skavanker till trots o trött Ludde så gick de jättebra på träningen idag. Instruktören märkte med besked att vi har tränat sedan förra gången. De är så himla kul o jag sträcker verkligen på mig

Om jag inte trodde att vi skulle kunna börja tävla innan så tror jag de verkligen nu. Man måste ju inte ta LP1 för att starta i 2;an, men de vill jag allt göra. Detta är ju trots allt min första lydnadshund.
Målet är ju att vi ska vara klart till september nästa år med LP1. Men går de i denna farten så kanske vi är klara redan till sommaren.

Jaja, får se tiden anLP1


Dyra leksaker!!!

Ja, man kan ju undra varför man ska köpa dyra leksaker till hundar o katter. Tja även till barn för den delen.

Vi har ju som sagt en ny katt. Hon är ca 3 månader gammal nu. O några dagar innan jag skulle få hem henne så köpte jag lite leksaker till henne på GeKås. Okej, dem var väl inte så dyra, men kostade ändå pengar o var avsedda för katter att leka med.

Men om man tänker efter, vad behöver en katt som leksak EGENTLIGEN!!!!!! Jo, de räcker med en pappkartong eller papperspåsen. Sedan är saken klar. Dem hoppar i, ur o på den. Ligger i påsen o leker med handtagen, retar de som går förbi när dem sträcker ut en tass o slår till foten med tassen. O vad kostar en papperspåse, jo ca 2.50.
Vad kostar en kartong 0.00 (eller den kostar ju något, för priset för den är ju med i varans pris).

Och hundar, vem har påstått att hundar ska ha massa dyra leksaker. De räcker med en petflaska. Jag vet ingen av våra hundar som inte är tokig i petflaskor. O de bästa är när man inte får tag på dem utan dem får jaga o springa efter den. O de bästa av allt (enligt hunden då alltså) den låter ju.

Nä, så man kan ju undra vad man ska ha alla dyra leksaker till. Men de är väl för att stilla mattes o husses samvete. Vi köper massa till oss själva, eller MÄNNEN köper leksaker. För ni har väl hört att skillnaden på pojkar o män är kostnaden på deras leksaker. Vi kvinnor köper väl bara sådant som man behöver, eller hurLeksaker

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star