Helec's Kennel

Blogginlägg

Förälskad <3

Hur fort kan man bli förälskad???

Tror inte de finns någon som tvivlar på att vi älskar våra djur. Tja, alla som håller på med djur gör de väl för att de älskar dem. Men hur mycket kärlek finns de att ge per djur? Vi tycker ju inte mindre om de djur vi redan har när vi köper ett nytt.

Okej några betyder mer än andra, men kärleken är den samma till alla. Och efter att bara haft vår senaste i tre veckor så har vi starka band. En orsak är ju att träningen med henne ger resultat. Att cavalierer vill lära sig och göra sin ägare till freds är inget nytt för mig. Men att en knubbig fyraårig dam skulle tycka om nya rutiner trodde jag inte skulle gå så smärtfritt.

När jag hämtade henne så sa jag att jag lär ju få lära en gammal hund att sitta. Men sitta är de sista jag kommer lära henne om jag ens gör de alls. Som många utställare säger, lär inte hunden sitta förrän den lärt sig stå
Som jag också hört att en hund kan sitta, men kanske inte alltid på kommando.

Även om träningen går fort framåt, så blir de nog en för tuff uppgift för henne imorgon när vi ska på cavalierpromenad. Men vi lär väl vara där först, så hon hänger med när de kommer hund efter hund.
Blir en bra värdemätare att se hur mycket jag har kvar att träna henne inför My Dog. Som tur är så ställs hon ju inte bland de första då, utan jag ska kunna lugna henne tills hon ska in i ringen.

Men jag tror nog inte de bara är jag o gubben som fallit för fröken Trixa, utan fröken själv har nog fallit för oss ocksåHjärta

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star