Helec's Kennel

Blogginlägg

Mina vänner!

Jag känner mig så otroligt rik på vänner 

Jag har ju fortfarande inte vant mig vid den nivå som jag behöver hålla mig till för att klara av vardagen. Vissa veckor har jag ingenting inbokat, andra veckor har jag hela veckan bokad. Det är väl inget av de alternativen som passar mig något vidare bra. Tristessen att bara gå hemma, eller kampen att orka med en full vecka. 

Före min senaste försämring så var jag tvungen att vara hemma iaf en hel dag i veckan, men gärna två hela dagar. Nu är det nästan tvärtom, idag klarar jag bara av att vara iväg en eller två dagar i veckan. Men långt ifrån hela dagen. 

Som jag skrev om igår var jag ju iväg och badade. Idag var det hundträning i Landvetter som stod på schemat. Men för att vara helt ärlig var det väldigt nära att jag hade hoppat över det. För jag kände mig väldigt mör i kroppen idag, trots att det skulle kännas bättre och ge mig energi att både bada och basta. Men jag tog mig samman och åkte iväg. Jag vet ju att jag gillar träna hund. 

Men hemma igen var jag helt tömd på energi. Så det blev en tupplur framför tv:en. Inte nog med detta, så har jag ju ringträning imorgon också. Huuuur i allsindar ska jag orka med det när jag knappt klarade dessa två dagarna. 

Nu är ju rubriken Mina vänner, och vänner det har jag. Så jag kollade om en av dem kan hålla i träningen imorgon. Inga problem, hon skulle ju dit för att träna sina hundar, men blir ju lite stor omställning att få reda på att behöva hålla i det när man kommer dit. 

Men jag har fler vänner. Av en tillfällighet läste jag en uppdatering på facebook igår när en stod framför ett hav utav trattkantareller. Hon hade lovat sig själv att inte plocka mer. Då chansade jag att skriva att hon får gärna plocka dem till mig. Det behövde jag inte fråga henne om två gånger. Utan hon frågade bara när jag kunde hämta dem. 

Sammanlagt hade hon plockat 4, jo ni läste rätt 4 kilo trattisar. Jag hade svårt att föreställa mig det i volym, men hon sa att hon har två påsar ståendes hemma. Jag valde att bara ta en. Det var mer än jag som hade skrivit att hon gärna får plocka för, så hon gjorde två stycken väldigt glada igår. 

Vad hade livet varit utan vänner. Vänner som ställer upp och förstår. 

Vänner

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star