Helec's Kennel

Blogginlägg

Terapidag!

Glädjen från igår blev tyvärr kortvarig 

Efter mindre än ett dygn så förlorade vi den ena valpen, den som va b&t. Han vägde ju bara 113 g och va mer än hälften så liten som den andra. Jag brukar ju sätta namn och tema på kullen ganska tidigt. Och med tanke på hur de såg ut, så tänkte jag att de skulle heta Helan och Halvan. Nu när den minsta har lämnat oss, så har jag svårt att få till något "tema" för vad den kvarvarande ska heta. För även att den nu blir ensam så vill jag ha ett "tema" till honom. 

Vi har haft ensamvalpar tidigare, men då har de varit födda ensamma, de har inte förlorat något syskon. Så att ha en ensam denna gången känns tyngre.
Vi har haft valp som föddes död, så till den har man inte fått någon relation eller kämpat med för att den ska klara sig. 

På facebook har jag ju fått många hälsningar och tankar skickade till mig. Det tackar jag jättemycket för. Det är i sådant här läge som det är fördel och skönt att sociala medier finns. Man kan förmedla sig utan att ta kontakt med någon. Bara skriva det man känner för och ändå inte säga något. 

Självklart har jag varit väldigt låg idag, konstigt hade det väl varit annars. Man behöver vara låg efter en förlust också. Men samtidigt "orkar" jag inte vara i det stadiet vidare länge. Så tankarna gick hur jag skulle ta mig ur det. Då slog det mig att när jag fotograferar så kommer jag in i en annan känsla. Okej, jag släpper ju inte förlusten av valpen bara sådär bara för det. 

I vanliga fall tar jag mig till vatten för att fota det. Men kände inte för att åka iväg någonstans. Så jag tog bara med mig kameran på hundpromenaden. Nu är ju hundarna som följer med något reducerade. Star följer inte med av naturliga orsaker. Men Assi får faktiskt också stanna hemma när vi går. Hon har ju sin skada i tassen och den har inte läkt såpass än att jag låter henne gå med. Så det är jag och de små röda som är ute och går. 

Och nedanför följer ett axplock av de bilder jag tog. Har ni mig på facebook så är där långt mycket fler bilder. Kan ju iaf påstå att de bjuder på sig själva båda två. Candy brukar ju vara ganska medveten om när jag har kameran i beredskap. Men även hon tillät sig fotas. 

DSC_0064 (2)   DSC_0098 (2)
DSC_0119 (2)   DSC_0161 (2)
DSC_0181 (2)   DSC_0189 (2)


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star