Helec's Kennel

Blogginlägg

Handlat igen!!!

Ja, ni börjar väl tröttna på att höra om mina höns
De är ju mest hundfolk inne o läser menar jag. Men för andra helgen i rad va de hönsmarknad. O detta var ju den största vi varit på kan jag säga.
Men så välorganiserat de var

Denna gången hade jag inte med mig något att sälja utan de va bara plånboken som va tung på vägen dit, men lättad på vägen hem. Kan ju säga att de va tvärt om för bilen. Lätt dit o lastad hem. Fick till o med fälla baksätet för att få in allt. Men jag KUNDE bara inte motstå de jag inhandlade. Så utöver de höns jag köpte så fick jag med mig en äggkläckningsmaskin för 24 ägg och nät som passar som tak till den kommande utegården för hönsen. Riktiga kap va de dessutom.
För de är väl så vi fruntimmer alltid säger till våra män

De höns jag fick med mig i bilen så blev de tre nya dv.kochin och fyra guldfärgade dv.paduaner. Dessutom fick jag en höna av Pia. Hon tyckte så synd om mig att jag inte har någon ruv höna längre, så hon gav en av sina till mig. Tackar goa underbara Pia

Tyvärr kan jag inte lägga in bilder på dem, för de vill inte datorn
Så de får ni vänta med att kunna se. Jag hämtar en bild på en annan sådan paduan, så ni får se hur dem kan se ut.Paduan

Jag har jagat dessa sedan jag började med hönsen. L-E tyckte dem va så vackra. Och jag är ganska angelägen om att hålla med honom. Nu ser inte våra ut såhär. Inte än iaf.

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star