Helec's Kennel

Blogginlägg

Ändrade planer

Jag vet att jag hela tiden sagt att vi INTE ska behålla Ronja. För jag är så inställd på att vi inte kommer ha henne kvar. Men nu när Roy så tragiskt gick bort så satte jag ut henne på annons och de blev en del svar. Någon jag absolut inte skulle kunna tänka mig sälja till. Pga omständigheterna hon skulle fått. Någon annan kändes, tja varför inte. Men så va de en som jag verkligen kände kunde vara Ronjas möjliga nya ägare. Men två dagar innan de skulle komma så ringer de o säger att de stämmer inte in för dem trots allt. Sedan har de varit mailkontakt med ett flertal, men de har inte blivit mer än så. En uppfödare och även en vän har visat intresse för henne. Inget av dem ställerna skulle varit fel för Ronja. Men efter att varit på begravningen idag så bestämde jag mig för att behålla henne iaf. Jag kommer aldrig hitta någon som skulle kunna ta över arvet efter Roy. De finns bara en Roy, de kommer alltid bara finnas en Roy, de kommer aldrig att komma någon mer Roy. Idag hörde jag ett nytt ord, Royig. Ett sätt som bara Roy kunde vara på. Och de stämmer så, ALLA älskade Roy för den han var o Roy älskade alla för hur vi är.

De roligaste var faktiskt när jag ringer L-E o säger vad jag bestämt mig för, så säger han att de har han funderat på i några dagar. Så vi har tänkt samma tanke, fast på var sitt håll.

Jag kommer ta fram ett kort på Roy ihop med Ronja, rama in de o ställa så man ser varje dag. För Ronja kommer aldrig bli min hund, hon kommer alltid förbli Roys Ronja.

Återigen Roy, Vila i fridDSC_4370a

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star