Helec's Kennel

Blogginlägg

Hundvakt???

Nu börjar de ju närma sig att vi ska åka iväg på en liten tripp till Tyskland. Jag ser sååååå mycket fram emot de. Har ju inte varit i Tyskland på flera år nu, förr va vi där nästan två gånger om året. Jaha, tänker många säkert nu, att vi åker dit för att ha fullastad bil hem. Jo de är klart att vi köper med oss dricka hem, men faktiskt, jag bara ÄLSKAR Tyskland och tyskarna. Vet inte vad de är med dem eller landet, men jag njuter verkligen när vi är där. Vi har varit på många orter o på olika årstiden. Men de som vi trivs allra mest med är ju när dem har sina julmarknader.

Man går där på torget o gatorna o de är fullt med folk, doftar mat o dryck, någon spelar instrument eller en grupp som uppträder mitt i gatan. Och när man går där så tar man sig en grillad korv med glühwein. Man kan välja att ta de naturellt eller "mit schuss". L-E tar alltid då rom i men jag väljer amaretto. De är ju såpass schuss i de, så man ska inte köra bil efter en sådan

Oj oj oj, som sagt jag längtar nog ganska mycket eller. Jag ser de framför mig o känner dofterna utan att ens vara där

Men som ni säkert förstår så behöver vi hjälp med hundarna. Vi förstår ju att ingen kan ta alla, men ifall några kan ta en hund var, skulle vara jättehjälp.
Vi åker den 9/12 och är hemma igen 12/12. Men jag misstänker ju att vi behöver lämna dem dagen innan o hämta dem dagen efter de datum vi är iväg. Så från söndag till fredag är behovet.

Vill eller kan ni hjälpa oss, ring eller skicka ett sms, eller på annat vis kontakta oss.

Nu vill jag inte vara elak på något vis, för de finns ju folk som läser min blogg som jag inte känner och tyvärr lämnar jag inte över mina hundar till någon jag inte känner till. Utan frågan riktar sig till dem jag känner.hundvakt-barcelona

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star