Helec's Kennel

Blogginlägg

Fredagsöverraskning

Titta vad min man kom hem med idag!!!!!

Kan säga att de smakar lika gott som de ser utTelefon (4)         Telefon (7)


Trött på besökare!!!

Jag skrev ju för ett tag sedan om att jag har haft väldigt många besökare på min hemsida. Då trodde jag att de va någon som lagt en länk till min blogg o många som klickar in på min hemsida för den sakens skull. Men så fick jag de förklarat för mig att de kunde vara någon slags "spindel" via/tackvare/pga googles.

Jaja, tänkte jag, de va ju typiskt. När jag just trodde att jag blivit omnämnd o intressant för någon annan, så de till o med länkar till mig. För de va ju inte dåligt med "besökare". För de va ju flera tusen den dagen. Sedan dess har de hänt några gånger till. Men nu blir de så nästan varje dag, iaf flera gånger i veckan.

Men jag vill inte ha de så längre. Jag vill veta, eller ha lite koll på, hur många RIKTIGA vänner/besökare jag har. De är ju en liten koll för min del vad ni är intresserade av. Jag lägger ju ut alla mina blogginlägg på facebook och där märker jag ju hur många som klickar på min sida. För er som inte går in den vägen, vet jag ju att ni kollar lite då o då ifall jag skrivit något nytt, så era klick kommer ju oavsett när jag skriver.

Men kan man inte få bort de att bli "spindlad". Jag har ju dessutom en otrolig fobi för spindlarbesokare-till-ny-blogg

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star