Helec's Kennel

Blogginlägg

Månadsresan klar.

Då var månadens resa avklarad. Eller de som kommer bli månadens resa. Dock ingen mer i år, för då lär man väl inte komma fram. Ja, vad är de jag snackar om, jo, självklart en färd till Ullared. I dessa tider så gäller de att planera sin resa, så jag piskade på mig själv lite, att åka före alla fått sin lön o de kommer packas med folk. O hela december brukar ju vara fullt hus varje dag.

Så nu har de inhandlats julklappar o julgardiner samt lite dekoration för stundande helg kommit på plats. Ljusstakar o ljusslingor va självklart också med på inköpslistan. Men när man ändå va där så åkte de med lite mer i vagnen

Nu nöjer ju jag mig inte med att "bara" göra detta på en dag. Så innan min lilla resa så besökte jag min kiropraktor för att få kotor o annat på plats. Nu är jag ju så nöjd med honom så jag har även bokat tid för L-E hos honom. Okej att jag har problem med min kropp, men L-E har gått i säkert 15 år med besvär i sin rygg. Han har ju varit hos andra genom åren, men ingen som liksom lyckats fixa honom helt o hållet. De har blivit bättre, men de har inte gått över helt.

För er som kännt mig ett längre tag vet ju att jag har haft, märk väl vad jag skrev nu, HAR HAFT, problem med yrsel. De har ju förföljt mig överallt. Men nu vet då katten ifall inte min kära kiropraktor har lyckats råda bot på den. För numera får jag bara "attacker" av yrseln när jag går i cirklar o tittar nedåt (när jag tränar Ludde i bakbenskontroll tex), eller om jag ätit dåligt o reser mig för fort, då kan de snurra till. Men för vem gör de inte de. Så jag är ganska nöjd med mina "attaker" numera.

Idag kan jag gå baklänges utan att de snurrar, tidigare kunde jag inte ta ett steg bakåt. Jag kunde inte bära en bricka utan problem, idag löser jag de utan mankemang. En sådan enkel sak som att köra en skottkärra, va ju aldrig att tänka på, men idag fixar jag även de :-D

Så jag vill självklart att L-E ska känna samma som mig. Att bli BRA. De önskar jag honom verkligen. O även om de inte handlar om mig så tror jag att han kommer bli helt okej efter några gånger.

Nu ska jag säga njuter jag till fullo av tillvaron
Idag köpte jag myspyskläder för goa kvällar, o självklart är dem redan påUllared

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star