Helec's Kennel

Blogginlägg

Blir en lååååång vecka!!!!!

Detta har vi längtat efter länge både jag o L-E, att få ordning på vår bil. De va ju en j#¤&l som backade på oss så de gick sönder en del bak.
Backsensorn fick sig en smäll också så den fungerar lite som den har lust med
Något jobbigt när de va en av alla orsaker för varför vi köpte just den bilen.

Kan ju inte säga något annat än att jag fick en chock när jag fick höra hur länge dem behöver bilen. EN HEL VECKA!!!!!
Jag kan inte vara utan bil en hel vecka, all den stund som vi bara har en privat bil. Så vi har fått hyrt oss en bil undertiden som min dyrgrip är iväg.

O alla ni som känner mig o vet hur mycket jag älskar denna bil o framförallt MÄRKET fattar nog att jag såg INTE fram emot denna veckan, när jag får höra vad de är för bil vi ska ha istället. En volvo V40??? Ska JAG köra en volvo. Jaha, när hände de senast?!?!?!

Jag har ärenden varje dag denna veckan, men inget så fullt schema som de kan falla sig ibland o framför allt är de inga långa vägar jag ska..............................................som tur är.
Inte nog med att de är en VOLVO, så är den ju manuell växlad dessutom. De är inget jag brukar ha problem med, att gå från en bil till en annan. Jag menar när vi va i skottland så va de ju jag som körde. O där kör ju stollarna på fel sida vägen o den bilen va också manuellt växlad o ratten på höger sida. Men de fixade jag som ifall de var igår jag satt i en högerstyrd, trots att de va över 15 år sedan som jag körde de här hemma.

Dock sa jag till L-E att han fick köra när vi kom hem därifrån, för byta tillbaka till vänsterstyrd, högertrafik och automat skulle snurra till de, när jag va så konsentrerad på att köra helt tvärtom i Skottland

Så när denna veckan är över så ska jag bara njuta, jag får tillbaka MIN bil. Bara hoppas, hoppas, hoppas att de inte blir problem med bilen så de drar ut på tiden.Scania

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star