Helec's Kennel

Blogginlägg

Lyckad dag!!!

Nu är ordningen återställd. Jag har tillbaka MIN bil. Min älskade SAAB. De är som jag sagt för många år sedan. Öppnar man mitt huvud så hittar man en saab där

Så nu är jag nöjd. Bara att trycka på gasen o bilen fixar växlingen själv. Man kommer i o ur bilen utan problem. I Volvon fick jag växla själv o krångla mig ur, dels för att den va så låg men ratten va även ivägen när man skulle ur bilen. O jag skulle vilja se den som fick plats bakom mig när jag körde.
DE är inga problem i min ÄLSKADE saab

Utöver de, så var vi iväg o tränade idag, jag o Ludde. O sedan några veckor har vi kört hårt med "stående under gång" och vänstersvängar. Att lära en utställningshund att stå, trodde jag ju inte skulle bli några problem. Men sedan jag började träna honom i lydnad så märker jag att han kan bara momenten i den situation han befinner sig i. Och han VET att i lydnad ska han SITTA när jag stannar. Att jag SÄGER stå betyder inget för honom. Har han utställningskopplet på sig, då står han perfekt, men med lydnadshalsbandet på, då sätter han sig ner
Men även de går framåt.Lycklig


En kopp till!!!

De händer ju ibland att jag vill ha en kopp te till på morgonen, för att vakna o verkligen komma igång för dagen. Så va de idag också, kände väl inte riktigt att jag vaknat, lite energilös i kroppen. Så när jag ändå va nere för att släppa ut hundarna passade jag på att värma vattnet igen, för att ta ytterligare en kopp te i min underbara mugg.

Nu stod ju muggen där uppe, så jag går upp o ska ta den ????????

De va väl inte undra på att jag inte kände mig pigg o allert idag.............................jag hade missat dricka mitt te ???
Så de va bara att hälla ut de "gamla" o fylla på med nytt varmt vattenTe

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star