Helec's Kennel

Blogginlägg

Resultat My Dog

Ja, då har jag väl börjat landa o fattat vad jag lyckats med. L-E sa att jag får gå o köpa en citron, så jag får ner mitt leende. Men NÄ, är jag inne i stora ringen för första gången o dessutom med min egna uppfödning. Då ska jag le LÄNGE!!!!!!

Jag visste ju att "mina" skulle gå ut som hund nr 2 och 3 i ringen. Däremot visste jag ju inte (iaf inte innan jag såg katalogen) ifall de bara var en hane före eller en annan tikvalp som står före oss i katalogen. De visade sig att de bara var en hanvalp, så de fanns inte mycket tid att se hur domaren gör. Tycker om att se i vilken ordning domaren gör vad. Men nu va de bara rakt in. Susanne gick före mig med Happy o jag efter med Ronja, utöver oss var det en tikvalp till. Så en hane o tre tikar bland valparna.

Jag blev överlycklig när de visade sig att jag vann klassen, dessutom med HP. Så direkt in för att utse bästa valp. O jag trodde faktiskt inte de va sant när jag vann även de. Jag var så stum o glad o tänkte, ÄR DE SANT. Jag fick kolla på rosetten, jo, de står BIR valp. Jisses!!!!!

Men nu uppstod de ett litet problem. Jag hade ju aldrig lyckats bli BIR förut. Jo, på inofficiella men de är ju en helt annan sak. Detta va liksom på
MY DOG!!!!!!!

Nu har jag ju lyckats skaffa mig några vänner runt ringen under den tiden som jag haft cavalierer. Så jag fick faktiskt gå o fråga vad som händer nu, vad ska jag gå härnäst???

Jag trodde jag skulle in i "vår" ring igen. Men nä, de va ju klart när BIR o BIM för valpar va klara. Så de va bara vackert att vänta på tills finalen skulle börja. Tja, de va ju ingen tråkig väntan, de kan jag tänka mig göra fler gånger.

Väl borta vid förhandsgranskningen så va frågetecknet framme igen. Jag fick fråga om de o om detta. Jag hängde inte med, men gick efter dem andra. Hjärtat bultade ganska rejält kan jag säga. O ju närmare domaren jag kom, ju fortare bultade de..............

O efter domaren sett oss viste jag inte heller vad jag skulle ta vägen, men de va bara att följa de andra igen.

Sedan var de uppställning inför att gå in i stora ringen. Jag trodde vi skulle gå in i gruppordning, så jag ställer mig långt bak. Men helt plötsligt ropar dem på cavalieren. Ups, de va bara att dra iväg o ställa sig i ledet. Nu va de inte långt kvar. O jag fattade inte vad jag hade där o göra. Bland alla dessa rutinerade o erfarna utställarna. Men jag var fortfarande lyrisk över att bara kommit så långt som få gå in, resultatet spelade ingen roll.

Men så hör jag speakern kalla in alla valpar. Jäklar vad de pulsade på nu, tyckte till o med att de syntes utanpå. Väl inne så applåderades de o hejades på. Hjälp, här hör jag absolut inte hemma. Men de var försent att backa ur, så jag travade på med ett leende o sneglade på de andra o försökte göra likadant. Vet då katten hur de såg ut, men in kom vi o ut gick vi.

O jag var faktiskt nöjd med de. Jag var GLAD över att lämna ringen. De kändes så overkligt att jag var där inne. Men jag MÅSTE ju säga att underbara Ronja skötte sig med bravur. Jag är såååååå glad o nöjd över henne.

Men någonstans måste de såtts ett frö, för jag har redan anmält lilla fisen till Malmö, de va inte planerat innan My Dog. Rosetter blev de köpta också o inga dåliga heller. O nu har jag även fått fotat henne ihop med dem. Något jag inte fick gjort igår. För första gången som jag åker till en utställning, så hade jag inte kameran med mig. Konstigt när de gäller mig, eller nä, att jag glömmer ta med mig något är inte alls konstigt, men just kameran, den är ju nästan integrerad med mig numera. Men, men, nu va de så

Så här kommer bilder på min BIR-valp ihop med sina rosetter.My Dog

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star