Helec's Kennel

Blogginlägg

Nya tag!!!

Jag TRODDE ju inte de skulle hända. Hur många gånger tänker inte vi svenskar så. Att "De händer inte mig". Och jag är inte sämre jag. JAG har sådan tur, så de är ingen risk för mig. Men ack nej, jag är inte förskonad. Utan som ni kunde läsa igår så har ju vår kennel råkat få en otrolig förlust i antalet avelshundar.

Vi tackar så otroligt mycket för alla hälsningar ni skickat oss. De värmer att se att vi har så många vänner som tänker på oss och känner med oss.
Jag tackar också för de privata meddelanden och konversation jag hade med flera igår och idag. Ni sänder värme och omtanke, tips, råd och egna erfarenheter till mig. De kan ju inte bli mycket bättre än att ni delar med er av de. Många erfarenheter har jag ju läst om innan, men som jag skrev i början, DE kommer inte hända mig

Vi är än mer tacksamma för de erbjudanden som vi fått, både att använda era hundar till förslag på hundar som finns tillgänliga till försäljning. Men vi får samla oss ett tag o se vad o hur vi går vidare. Men lägga oss ner eller gräva ner oss, de gör vi INTE, utan vi kommer fortsätta med avel och vi kommer fortsätta med cavalier. Dock med en mycket större erfarenhet vad o hur man ska jobba med denna ras.
Att bara ramla över rasen och börja avla utan större erfarenheter kanske inte är den bästa starten. Men de som gjort är gjort och som jag sa igår, jag är OTROLIGT glad över mina hundar.

I vårt fortsatta arbete, som lite lustigt föll sig innan jag kollade hjärtat på Ludde, ingår det att vi kommer köpa in en ny tik. När jag kollade på henne först så var tanken att använda Ludde även till henne. Men även de är självklart ändrat.

Men trots Luddes hjärta så kommer vi ändå köpa in henne. Och igår fick jag besked från Nina att hon är besiktigad och allt är UA på henne. YES YES YES!!!!
Så jag kommer åka upp till Stockholm i nästa vecka för att hämta henne. Ni har ju redan sett kort på henne, iaf ni som läst min logg på facebook, och nu har vi även bestämt vad hon ska heta. Hon kommer kallas för Candy, för att hon är så söt

MEEEEEN som Tony Irving skulle sagt. Jag undrar ifall någon kanske vill åka med upp för att hämta den lilla.


Och då inte bara sitta som sällskap utan även att vi delar på körningen, tex kör var sin sträcka. Självklar är de min bil vi kör med och det är en SAAB 9-5 automat.
Skulle jag inte få med mig någon så har jag en plan-B för att klara av att få hem henne. Så de är igen absolut måste med sällskap, men de är ju långt trevligare att slippa köra helt själv.
Så har ni lust att åka med och hjälpa till att köra, säg bara till på något vis.

Här är den lilla det gäller.


Candy
Chadyline Caribbean Dawn (Candy)

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star