Helec's Kennel

Blogginlägg

En liten ljusning!

Alltså de är ingen nackdel att tala om vad man råkat ut för och hur de går för en. Att vara rak och lägga ut på nätet vad man drabbast av.

Idag hade vi möte inom Västras lokalområde med lokalombudet och de andra kontaktpersonerna. Och när vi tog en liten paus för att äta, som för övrigt var mycket god. Cecilia hade gjort långkok och otroligt goda tillbehör till. Tackar så jättemycket igen Cecilia för den maten, jag får ju inte glömma att nämna den goda efterrätten heller. Gjorda på blåbär som hon själv plockat. Ni som inte var där missade garanterat något gott

Men medans vi satt där och pratade så kom det upp vad jag råkat ut för med Ludde och hans hjärtljud. Då var det en som rekommenderade mig att kolla det en gång till, med ultraljud och en viss veterinär som får lov att häva avelsspärren, om de skulle visa sig vara fel diagnos som jag fick i veckan. Hon berättade själv om en hund som blev feldiagnostiserad och fick det hävt på detta vis.

Så detta har helt klart lättat upp mitt hjärta och att de finns kanske lite hopp om ändring. Även om det är en väldig väldigt liten chans att de ändras så kommer jag ändå ta chansen. För skulle de inte vara cavalierernas biljud han har utan ett annat, ej ärtligt biljud, då ska han och hans avkommor inte vara avelsspärrade.
Jag nämnde att jag litar väldigt mycket på den veterinären som gjorde kontrollen, men fick ändå rådet att kolla de igen.Ljusning

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star