Helec's Kennel

Blogginlägg

Morgontrött

Ja, de är väl jag som bekräftar de ordet. Jag vill ligga så länge som möjligt, tar tid på mig att vakna. Ska jag iväg tidigt, gör jag mig klar så sent som möjligt. Tja, som sagt jag är riktigt morgontrött.

För att hjälpa mig lite på vägen på morgonen, så gör L-E klart en bricka med en skål och min temugg. Skålen kan han ju inte göra mycket mer med, men i temuggen så lägger han i en tepåse och de antal sockerbitar jag vill ha. Dessutom i en burk så har han lagt i alla mina tabletter jag tar på morgonen. Han fyller även på vatten i vattenkokaren så jag ska slippa göra de.

De han inte kan göra däremot är ju att fylla på de som ska vara i skålen o temuggen, de får jag vackert göra själv. Så vida jag inte vaknar när han går upp, för då blir jag serverad allt här uppe vid tv:en
Men idag sov jag gott när han åkte till jobbet. Så brickan stod där nere som vanligt. Men jag vet inte vad de va med mig idag???

Jag börjar helt riktigt, häller fil i skålen och värmer vattnet i vattenkokaren. Men sedan börjar jag snurra till de. Det va så nära att jag hällde mjölk (jag har mjölk i mitt te) i skålen med fil och fylla temuggen med müslie. Men kommer på mig själv i sista stundMorgontrött

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star