Helec's Kennel

Blogginlägg

Då va de fixat!!!

Alltså, här har jag letat hane till Bea i snart två år. Eller kanske inte två år, men iaf ett och ett halvt. Så fann jag ju en kanonhane i Bengtsfors, som tyvärr visade sig ha blåsljud. Och efter alla blåsljud jag fick efter de, så tänkte jag ju avvakta med att para Bea till hennes nästa löp. Men så ville de ju sig inte mellan Honey o hennes hane, då tänker jag om IGEN och tänker allt söka hane och para Bea trots allt på de löp som kommer nu.

Jag trodde ju inte de va möjligt att hitta en hane så snabbt som jag faktiskt gjorde nu, för jag har ju som sagt sökt i nästan två år, utan att hitta någon. Och nu, ringde jag bara ett samtal efter provparat och kollat linjer bakåt och kollat avkommor och kollat syskon och kollat de ena och de andra. Och ÅTERIGEN har jag hittat en hane som är över sju år, hjärtfrisk och bara en kull efter sig

Tyvärr är de en bit till honom, så jag tror inte jag kommer åka för att titta på honom innan parning. Utan jag får förlita mig på vad ägaren säger om honom. Så nu väntar jag ännu en gång på att löp ska sätta igång. Jag har ju sagt sedan tidigt i februari att NU ska hon nog börja löpa, men inget händer. Två veckor senare så säger jag att NU ska hon börja löpa när som, men ingenting händer. Ett tag senare så säger jag att NU ska hon nog börja löpa snart, men utan att de hänt något. Ja ni kan väl gissa vad jag sa till hanhundägaren när hon frågade när hon ska börja löpa. Vi får väl se ifall hon kommer igång nu, när Honey har varit här. Kan ju hoppas de sätter igång snart.

Så nu får ni verkligen hålla alla tummar ni har att detta går vägen för mig, för annars ska jag nog ta en riktig funderare på mitt kennelarbete.......................!!!!!!!!!!!!!



Anton

Här är han. Cavargentes Buff Beauty (Anton)

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star