Helec's Kennel

Blogginlägg

Lata dagar!!!

De är ju nästan för bra för att vara sant detta. Men jag har faktiskt bara gjort de jag har haft lust med igår o idag. De brukar jag väl så sett alltid göra, eller nästan iaf. Vad har jag gjort då? Jo, INGENTING. Kan ni tänka er

Jag skrev ju för ett tag sedan att de va för bra väder i för lång period. För jag håller på med än de ena o än de andra. O sedan får kroppen betala priset. Så nu när de varit sämre väder så har jag passat på att ta de lugnt.
De känns dock lite otacksamt de jag har gjort. De har inte bara varit jag heller utan L-E har allt varit med också.

Men de är väl med utomhusstädning som inomhus. De man gjort syns inte men de man inte gjort syns. För vi har röjt o härjat här i trädgården båda två. Jag har gått bärsäkrargång med röjsågen o L-E i högsta högg med motorsågen.
O sedan har jag haft nöjet att puttra runt med min lilla "traktor". De är ju inte alltid som de jag köper o gör är så väl genomtänkt, men den är nog de bästa jag köpt på länge.

Med den kör jag bort de vi krattat ihop, de vi sågat ner o kör de som är för tugnt för mig att bära överhuvudtaget. Så den underlättar verkligen vårt arbete. Sedan är de ju himla kul att sitta där o puttra runt på den ocksåLilletraktorn
Såhär ser min nya leksak ut. O till den har jag flera tillbehör, allt för att underlätta de som finns o göra här.

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star