Helec's Kennel

Blogginlägg

Mönstereleven :-D

I helgen fick ju Kompis sina små knytten. Hon la dem i köket som jag skrev om och vi flyttade upp dem till
data/gäst/valprummet. Och sedan någon dag så har Bea varit otålig o vill in till dem.

Hon kan vanka av o an utanför grinden o även gny, samtidigt som hon tittar in i rummet. Så idag lät jag henne gå in där, ihop med mig. Kompis var inte där, så då ville jag vara där, ifall hon skulle ge sig på ungarna. Jo visst gick hon fram till dem, men sedan blev hon som värsta spårhund. Hon gick runt o letade o gnydde o sökte kontakt.

Efter ett tag intresserade hon sig för ungarna, på ett sådant sett som bara en mamma kan göra. Hon tog sig an dem o började tvätta dem direkt för att stimulera (ja, vad behöver jag väl inte skriva).

Jag tyckte de såg så fantastiskt ut när hon gick runt som hon gjorde, innan hon gick fram till ungarna, så jag ställde en fråga på facebook. Ifall det kan vara så att Bea söker upp den plats som hon själv föddes på. Jag fick några svar o de svar jag fick tyckte jag om. De va väl inte direkt någon som trodde att de var det de berodde på.

Utan mer tecken på att hon letar efter en plats att lägga valparna. Att de sammanfaller med där hon själv är född är nog bara en ren slump. Eller kanske inte slump, för vi har valt ett rum o ställe som är fritt från andra hundar o inget spring i. Ganska passande för valpning då va

Så jag kan återigen skriva att hon följer mönstret för en dräktig tikDräktig tik

Än ser hon inte ut såhär, men de kommer väl

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star