Helec's Kennel

Blogginlägg

Ändrat mig :-(

Igår skrev jag ju om vilka val jag har med min förkylning. Inga roliga alternativ. Men när vi var iväg och handlade igår så passade jag på att köpa en annan slagt halstabletter i hop om att den skulle vara bättre. Vet inte om jag ska skriva vilken jag köpte, men de är en som dem gör reklam för på tv. O den ska ju hjälpa så bra o fort. Javisst eller hur

Jag tog en av de nya tabletterna igår kväll. Med facit i hand kan jag säga att de skulle jag inte gjort. Inte nog med att den spädde på en redan orolig mage, den hjälpte inte ens mot de halsonda

Så om jag inte sprang på toa innan så har jag gjort de både igår kväll, inatt och nu på morgonen OCH fortfarande ont i halsen. För att bli lite äcklig igen, så kan jag säga att nu finns de inte mer att få ut, de är bara vatten som kommer.

Detta har ju medfört att jag är än svagare än vad jag var igår. Jag hade hoppas på att jag skulle klara av att göra något idag iaf. Men vi får väl se.

Men nu får jag nog stå ut med att ha ont i halsen o för ovanlighetens skull vara helt tyst. För att prata är de som gör mest ont.

Jag vet ju en som blir glad över detta iaf, kommer bli lugnt o skönt för honomÄndrat sig

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star