Helec's Kennel

Blogginlägg

Vad trött jag blir :-(

Jag vet att många reagerar på att jag gör så mycket hemma och är iväg o åker än hit o än dit. Samtidigt som jag går hemma o inte klarar av att jobba. Men ni ska bara veta hur gärna jag hade haft ett arbete istället för att gå som jag gör.

Jag är ju ingen hemmamänniska. När jag började gå hemma för 12 år sedan (oj, är de så länge sedan nu  ) så började jag klättra på väggarna när läkaren sjukskrev mig i två veckor. Men såååå länge ska ju inte jag gå hemma, jag ska börja jobba så snabbt jag bara kan. Men så fel jag fick

Och hade jag inte gått hemma så hade jag inte haft så mycket djur som vi har. De är ju för att jag är hemma som jag kan ha de såhär. Och allt har ju inte kommit på en dag, utan de har utökats succesivt. Mer djur kommer här ju bli också, men de klarar sig nästan själva. De finns ju inga djur som är självskötande, men de är mer eller mindra jobb med olika djur.

För er som läst på facebook så har ni ju kunnat läsa om byschan som kommit på plats. Och igår fick vi ställt den på stödbenen också.
Men som jag sa till L-E, de var ju tur att den var gratis för den är inte snygg, alltså. Varken invändigt eller utvändigt. Utvändigt ska väl gå fort att fixa med lite panel på bara. Men invändigt, ojojoj.

Jag ska väl inte klaga allt för mycket, för den är redan klar med fyra stycken boxar för fåglar. Men vad dem gjort sönder inne i den. Och den förra ägaren sågade bara upp hål för djuren att ta sig ut o in, men han tätade inget, utan de står öppet med synlig isolering o allt. Ni kan ju bara gissa hur mycket de regnat in o förstört på insidan. Utöver de har de djur han haft gnagt och hackat sönder ALLT dem kommit åt. Han har inrett allt med putsnät på insidan, väggar, tak, element, mellanväggar, EFTER de pickat sönder inredningen.

Så de är ganska mycket att göra med den innan de kommer in några djur där. Jag såg ingen orsak till att vänta med att börja. Jag har ju tjatat o diskuterat detta med L-E i de oändliga. Först måste jag ta bort allt putsnät, så jag kommer åt att laga väggarna o taket. Men vad ledsen jag blev när jag väl började. Jag klarade bara hålla på en timme. Sedan hade jag sådan värk o var så öm, så ni anar inte

Jag vet ju vad jag kan o inte kan göra, men de faller liksom i glömska ibland, framförallt när man har en period som man känner sig lite bättre.
Kan väl jämföra de med att ifall ni skulle stuka foten och efter några dagar blir de ju bättre, så bra att man inte känner av de och då hoppar man till eller springer iväg en bit och då kommer smärtan tillbaka.
Eller så tänker jag att, detta borde jag inte göra, men jag känner mig ju så bra idag, så då går de nog bra denna gången. Samtidigt kan jag inte låta bli att greja för de är ju så kul

Det är de som gör mig så trött. Jag blir så trött på mig själv. Jag vet ju vad jag klarade av förut o tyvärr vad jag klarar av nu. De är ganska stor skillnad kan jag säga. Även om jag inte längtar tillbaka till de tempo jag hade förut så längtar jag ändå tillbaka till de jag klarade av att göra.

Jag vill inget annat än komma tillbaka till den delen av mitt liv.Trött på mig själv
Ja, detta är väl något jag borde lära mig

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star