Helec's Kennel

Blogginlägg

Nya morgonrutiner!

Som ni har kunnat läsa tidigare så har jag de ganska bra här på morgonen. L-E förbereder så mycket han kan för mig på morgonen. Han ser till att vattenkokaren är fylld med vatten, han lägger sockerbiter i min mugg ihop med en tepåse och han ställer fram en ny djup tallrik, allt detta står på en bricka.

Men den tiden är förbi kan jag meddela
Det enda som görs numera på morgonen är att han ser till att vattenkokaren är full med vatten. O de säger jag inte nej till. För med den värk jag har på morgonen, så är den tung att lyfta och fylla på. De räcker med att jag lyfter den när vattnet är varmt o jag ska fylla på muggen.

De var kanske till att bli bortskämd förut. Men samtidigt så slapp vi ha sockret i kylskåpet o burken med tepåsar i skåpet för porslin.
Och numera äter jag ju gröt på morgonen o de ska självklart vara mjölk i de och jag har mjölk i mitt te också. Men de är ju absolut inte ovanligt att jag ställer in mjölken i kylskåpet (jo, de hamnar alltid rätt någon gång) efter jag gjort mitt te. Så när jag ska hälla mjölk i gröten, då får jag gå till kylskåpet IGEN!!! Kan säga att de rör sig kanske om en halv minut mellan att hälla upp i tet som till gröten

Men utöver dessa nya rutiner som jag har på morgonen, så har jag även börjat ge hundarna deras morgonmat. De gjorde han också förut. Men denna veckan har han börjat jobba så otroligt tidigt, så vi tyckte de var väl tidigt för hundarna att få mat redan då. Så nu kan jag ställa till de än mer på morgonen med att ställa saker på fel ställen.

Ibland är de ganska spännande här hemma på morgonen, efter att jag röjt i köketMorgonrutiner

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star