Helec's Kennel

Blogginlägg

Inte alltid som man tänkt sig ;-)

Jag planerar ju ganska mycket hur jag vill ha saker. O har en plan, som oftast är ganska väl genomtänkt. Jag har vänt o vridit på saken åt alla håll. Försökt förutse behov och problem som kan bli. Men de kan ändå hända att de inte blir som jag tänkt.

Men för de behöver de inte bli dåligt eller fel, de har bara blivit på ett annat vis

I helgen hade jag folk här som hjälpte oss ställa den sista byschan på plats. Och innan igår var jag helt på de klara med var jag ville ha den. Men så tog jag en vända till i tänkandet o kom då fram till att ställa den på ett annat sätt o på en annan plats. Inte långt ifrån där jag tänkt från början, men en lite skillnad som gör de hela lättare för mig.

Vi gjorde vårt bästa försök för att få den som jag ville, men naturen o maskinerna ville inte vara med oss till fullo. Så nu hamnade den nästan mitt emellan där jag tänkte från början o mitt nya ställe som jag ville ha den på.

Men detta har skapat nya tankar. Nu står byschan där den står (och jag lovar, de går inte flytta den därifrån. Inte med våra resurser iaf  ). Mitt omtänk har nästan pågått hela dagen och de har lett till nya möjligheter. De har samtidigt underlättat lite också. Mycket jobb som jag såg framför mig förut har förbytts till att de räcker med att bara såga lite i en dörr.

Haha, nu kom jag på en underlättande sak till
Men de avslöjar jag inte nu

Mitt nästa problem vet jag inte hur jag kommer lyckas med. De är ju ankorna som ska bo i den byscha vi höll på med. Men HUR ska jag få dem till att lära sig bo i den??? Dem har sedan jag köpte dem bott i stallet. I den lilla stallgången. De ska bli skönt att inte behöva ha dem där längre.

De får väl bli de hårda sättet, sätta upp stängsel och låta dem vara där tills de lärt sig. Men mat brukar ju vara ganska bra ocksåByscha
De va ett tag som vi trodde att de bara skulle bli kaffeved utav hela boden, för den välte nästan några gånger o bar inte som vi ville på andra ställen.
Men skam den som ger sig

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star