Helec's Kennel

Blogginlägg

Morgonrocksdag.

Idag har de inte hänt mycket på detta stället, iaf inte från min sida. De har tagit på krafterna att vara iväg på utställning. Men de var sååååå himla kul.

Jag ställde Candy i valpklass och Charlie (från Veddige) i öppenklass. Båda blev BIR. För Candy var de ju inte svårt att bli de, hon var ensam valp. Men Charlie hade konkurrens. Och för att delta på utställning för första gången, utan någon som helst träning, så är jag mycket nöjd med hur han uppförde sig.

Först var de mycket för honom med alla hundar och jag som ville att han skulle gå som jag ville, men de blev bara bättre hela tiden
Så ni kanske kommer få se mig gå med honom fler gånger, de är upp till ägarna

Jag har den senaste tiden ändrat mitt sätt att ställa hund. Har sett mig själv på bild och insett att de ser ju inte klokt ut. En förändring jag gjort är att istället för att böja mig över hunden, så sätter jag mig på huk. Och bara en sådan förändring tär på min kropp. Men vad gör man inte för att visa hunden på bästa sätt

De är ju tur att vi bor som vi gör, för här har jag gått runt i morgonrocken hela dagen. Jag har varit vid köksträdgårdslandet i morgonrock, jag har varit hos hönsen i morgonrock.
Jag älskar livet på landetMorgonrock

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star