Helec's Kennel

Blogginlägg

Lugn o ro!

I dagens läge så ska vi ju vara anträffbara nästan dygnet runt. Telefonen använder vi till allt möjligt, eller jag gör iaf
Den pipper o visslar, knackar o ringer.

De är mail, sms, påminnelser, facebooknoteringar och kan ni tänka er ibland RINGER den också

Men sedan ett tag tillbaka går jag en fotokurs via internet. Och då ingår de att lämna in bilder man tagit. De är ju inga problem för mig att gå ut o ta bilder. Jag har gärna med mig kameran vart jag än tar mig.

Så numera är kameran nästan med på varje promenad med hundarna, iaf när jag tar de längre svängarna. Men då vill jag gå i min takt, gå med mina tankar, gå dit jag vill UTAN att bli störd.

De är väl egentligen bara till att inte ta med sig telefon då kan man ju tycka. Men de är ju ändå skogen jag är ute o går i, så skulle de hända något, då tar de tid innan någon kommer förbi. Och ropa efter någon, de är ingen idé de heller. Så jag vill ha med telefon men inte varken höra eller känna den.

Idag kom jag inte långt förrän jag ringer L-E för att be honom ringa mig för att jag INTE skulle höra telefon eller känna den vibrera. O visst lyckades jag få tyst på den. Min förra telefon visste jag hur man gjorde, men denna var jag osäker på om jag lyckades få tyst på även vibrationen. Men jag verkar inte vara så oteknisk som jag kan se ut ibland hihihi

Så söker ni mig o jag inte svarar, då kan jag vara ute med hundarna ihop med kameran.Lugn o ro

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star