Helec's Kennel

Blogginlägg

Följeslagare.

Ja, på detta stället kan man inte gå någonstan utan att man har några fyrbenta vänner med sig. Men ibland vill jag vara lite hundfri. Inte utan hundar, men inte behöva ha de runt mig precis överallt.

När man kommer in o är helt svett eller jättevarm, då vill jag inte ha upp någon hund i knät förrän jag kommit ner i temeratur. Så om (eller förlåt) NÄR någon (läs Candy) hoppar upp i knät så åker hon ner lika fort som hon kom upp.

Så jag har ett nytt uttryck här hemma nu. Jag vill vara lite Candyfri lite då o då

Jag älskar ju detta lilla pyre otroligt mycket o vad hon tycker om mig är ingen tvekan

Men som jag kan säga till henne, du behöver inte visa de hela tiden. Jag förstår att du vill vara nära mig, men jag ser dig även om du "bara" ligger vid mina fötter.

När jag somnar vid teven, så kommer hon o lägger sig rakt över benen eller bredvid mig. Och inne i sängen så ligger hon alltid runt mina ben. O de är bara hon som sover hos mig på nätterna. De andra ligger ALDRIG hos mig, för jag vänder o vrider ju så mycket på mig pga min värk. Men Candy är mig trogen.

L-E kommer ju inte fri han heller, utan hans knä är ganska upptaget också på kvällarna. De är inte ovanligt att han har alla tre uppe hos sig. Men de händer att hans knä är helt tomt också. Men så fort någon av oss reser oss eller de räcker med att vi bara sträcker på oss, då flyger hundarna upp i tron att de ska hända någotföljeslagare

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star