Helec's Kennel

Blogginlägg

Är allt klart nu?

De är ju inte ovanligt att när jag ska delta i något att de är jag som står för kontakter o har hand om biljetter o annat. L-E brukar kalla mig för Raiselaiter oavsett vad de handlar om

Men att stå som beställare för en begravning var långt mycket jobbigare än jag trodde. Inte nog med att de finns ett otrolgit utbud att välja bland, så kommer ju självklart minnen upp efter pappa. Hur skulle han velat ha de, hur vill jag ha de, hur vill Maire ha de, vad är passande, vad är inte passande. Vad väntar sig besöknarna ha de. De ska ju bli ett fint avsked för alla.

Idag var vi iväg o beställde blommor. Jag hade tänkt en krans i rött o vitt, men de fanns inte en enda krans som jag tyckte passade eller ens va snygg. Så nu kommer de bli ett golvarrangemang istället. Fortfarande i rött o vitt. Men så var de vilken text man ska skriva på banden??? Tja, de betyder nog mer för mig än för pappa.

Oj oj oj, nu kommer tårarna igen.

Vi har stått inför så många val allt ifrån vilken kista till hur programmet ska se ut. Inte bara HUR programmet ska vara, utan UTFÖRANDET på programmet. Sedan vilken musik det ska spelas. De var nog de svåraste utav allt. För han tyckte om så mycket musik, jazz, storband, dansband, 50-60-70-talet, popp, rock, modernt o klassigt. Men där fick vi bra hjälp att välja, så de kommer bli jättebra. Lite dansk musik, lite dans, lite jazz och sist klassiskt.

Pappa var så rolig, för de han hade var alltid de bästa som fanns och han gjorde aldrig fel. Danmark har världens bästa fotbollslag, nikon gör de bästa kamrerna, danmark har de bästa artisterna o på de stället var de danskar med o de var tack vare dem som de gick så bra, på ett annat ställe var de också danskar med o va därför de laget vann. När den dansken slutade i laget gick de utför, ja ni förstår nog hur han kunde låta. Men något de var kass på var att köra bil. Han svor åt danskarna när vi va där, LÄR ER KÖRA BIL!!!

Men jag fortsätter nog i pappas fotspår. Eller iaf att jag hade VÄLDENS BÄSTA PAPPA och han lärde sig aldrig köra bil, inte om ni frågar mig iaf.

Åhhhh, pappa jag saknar dig så.

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star