Helec's Kennel

Blogginlägg

Ordningen återställd.

Ni ska inte tro att jag varit inaktiv bara för att de inte blivit något inlägg här på ett tag. Nej då, jag har i högsta grad varit igång. Inte nog med att jag varit igång så har jag haft min dator "utlånad" till rasmontern som cavaliersällskapet hade på My Dog i fyra dagar.

De har varit en mycket rolig men självklart intensivt arbete att få ihop allt med den. Men de är inget jobb man gör själv, utan vi har varit flera som kämpat och ställt upp för att ro de hela i hamn.

Nu har de ju inte bara varit de som tagit min tid i anspråk. Utan vi parade ju Bea på julafonen och juldagen. Samtidigt fick vi hem Honey för att hon löpte o mitt i "kalaset" med My Dog så åkte jag och L-E iväg till Vetlanda för att para henne. Vi trodde att vi va där för tidigt, så vi ställde in oss på att lämna henne för att hämta henne efter några dagar. Men till slut, tja, inte så lång tid, så satte de sig

Exakt en halvtimme efter de satte sig, så släppte dem. Så då åkte vi hem igen med henne i bilen. Så nu har vi en spännande tid framför oss. Jag tyckte ju förra året var spännande med vad vi planerade då, men de gick ju i stöpet. Så nu vågar jag inte hoppas att de blir något. Utan när jag ser valparna, då kan jag ta in de.

När de blev färdigt med Honeys parning så fick hon åka tillbaka till fodervärden igår för att komma tillbaka när de är ca två veckor kvar till valpning.
De kan jag säga är Ludde väääääldigt glad för. Okej att han är stressad och uppjagad när vi har löptikar i huset, men när hon med stort H är här, då finns de inga gränser för vad han vill göra. De är ju HANS tjej.

De har nästan varit väl mycket även för mig själv att hålla reda på och ibland har jag blandat ihop de ena med de andra, eller pratat med någon och svarat goddag yxskaft.

Men nu har jag fått ordning på allt även här på hemsidan med alla hundar iaf. Vilken tik som ska paras med vilken hane o när den ena tiken ska valpa och när den andra tiken ska valpa.
Sedan har vi ju goa Trixa också som jag inte har en aaaaaaaning om när hon ska börja löpa. Men de mäker jag väl. För mig gör de absolut inget om de dröjer ett tag till. För de blir bara två veckor emellan Beas och Honeys valpar OM de blir något

Ni får gärna kolla under fliken Valpar och planer för att se vad som händer där.Ordningen återställd

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star