Helec's Kennel

Blogginlägg

Tvåårskalas :-D

Tänk idag är de hela två år sedan som jag hade en vaken-natt. Jag o Carro satt här o vakade o väntade. De var värt de för efter några timmars arbete från Honey så kom de fem stycken små söta liv

Hipp hipp hurra till:

Helec's Ronja (Mollie)
Helec's Kajsa Kavat (Selma)
Helec's Karlsson på Taket (Charlie)
Helec's Rasmus på Luffen (Lurvas)
Helec's Pippi Långstrump (Happy)

Skulle ju gissa att ni blir firade på allra bästa sätt av era hussar o mattarTårta 2-år


Glad påsk! Nja, får se ;-)

De är märkligt att de heter Glad Påsk, Trevlig midsommar, God Jul o Gott Nytt År. Varför kan de inte heta Trevlig Påsk o Glad midsommar

Att vi kommer få en trevlig påsk råder de ingen tvekan om. Vi ska både få besök o åka på besök. Äta gott o många skratt lär de bli. Ska bara se vem som skrattar sist.

Kan ju säga att jag kunde hålla mig för skratt, när de visade sig att både Bea o Honey gick tomma. Min reaktion på de har liksom blivit att jaja, de är min "tur" här i livet. Jag har ju som motto att "Inget ont utan att de har något gott med sig". Frågan är bara vad de goda med de är? Jag har inte sett eller märkt något av de iaf, åtminstone inte än.

Jag var ju iväg med båda tjejerna för att låta en bekant känna på dem ifall de hade valpar. På båda tjejerna sa hon att de var tomt. Jag hoppades visserligen på att hon faktiskt skulle ha fel. De har hon aldrig haft på alla de år hon känt på hundar o andra djur. Men någon gång kan ju bli den första. Men, nä hon hade rätt även då.

Nu kommer hon hit i påsk för att hon ska känna på Trixa. De är med lite skräckblandad förtjusning. Jag vill veta, men bara om de är något. Är hon tom, vill jag ändå leva på hoppet. Men säger jag de, att jag bara vill veta om de är något o hon inte säger något, då vet jag ju ändå hur de ligger till.

Tja, lätt är de inte

Får väl se om jag får något gott av påskharen i mitt påskägg.Påskcavalier

Pia o Ulf. Om ni läser detta hoppas jag att de är okej att jag använder er bild

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star