Helec's Kennel

Blogginlägg

Första dagen 2016

Igår skrev jag ju hur vårt förra år såg ut. De va ju inte så uppmuntrande. Men nu kommer vi ju skriva ett nytt kapitel till ett nytt år o vi vet absolut ingenting vad som kommer hända.

Men redan denna första dag på detta året har varit mycket trevligt. Fodervärden till Bea ringde och hade glada besked.
Bea har börjat löpa
De är ju efter mina beräkningar o de känns gött att något blir som jag trott iaf. Detta blir ju tredje gången vi parar Bea o till lika med en tredje hane. Men när hon är parad med två olika och gått tom båda gångerna, så tror ju inte jag att de beror på hanarna, utan de är säkert hos Bea de inte stämmer.

Senast hon fyllde (3 dec-15) så blev hon ju 4 år. Så detta blir verkligen sista försöket att få valpar efter henne. Däremot, OM de skulle bli valpar, så kanske vi tar fler kullar på henne. Men en sak i taget.

Nu sitter jag här för att försöka räkna ut när hon behöver åka ner, misstänker att de blir lagom 11-12 jan. Dessutom ska mitt övriga schema anpassas efter Bea. För nu går Bea i första hand, med påföljd att jag får förbereda mina åtaganden att de kan förändras.

Så ni som kontaktar mig o räknar med mitt vanliga jag (som i vanliga fall kan vara ganska flackande) så kan de bli goddag yxskaft
För nu är de bara Bea som snurrar i knoppen på mignyår

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star