Helec's Kennel

Blogginlägg

Ny utveckling

Som de flesta uppfödare känner till så är ju den ena dräktigheten olik den andra. Så även här. De som gällde igår är inaktuellt idag. Så nu får hon mat fyra gånger om dagen istället och hon har även börjat ligga och sova utanför valphagen. 

Då o då går hon även in o bäddar i valphagen. De filtar som förut låg som tak har jag nu lagt inne i hagen istället. Så de är en färgsprakande samling filtar som ligger där nu. Något annat som är nytt sedan igår är även att nu lägger hon sig o sover utanför valphagen när vi är på andra våning. Och trots att hon klurat ut hur hon skulle ta sig upp i sängen till mig, så sover hon på golvet hela natten, men då behöver mina innetofflor ligga i närheten, för dem älskar hon att "vakta".

De är mycket hon vaktar numera. Innan hon parades så brydde hon sig föga om leksaker eller annat som Linus kunde döda för, för att tugga i. Men nu strider hon för allt som kommer i hennes väg. Jag tycker lite synd om Linus i de läget. Men de hjälper knappt något att säga till Candy att låta Linus ha de han vill ha.

Kan meddela att de är en härlig upplevelse att se utvecklingen från dag till dag. Imorgon kan de vara något annat som är nytt. Då blir de ett nytt inlägg här i bloggen.

 

Här är dagens bild på henne, när hon ligger knappt en meter från valphagen. 

20161001_202224 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star