Helec's Kennel

Blogginlägg

Nu är hon stor :-O

De tycker jag visserligen hon varit länge, som jag skrev igår. Men nu har hon slutat gå i trappan här inne. Hon går varken upp eller ner. Nu är den ju väldigt brant så de trycker nog på och spänner i just den trappan, för hon orkar fortfarande upp o ner för altanen.

Så jag får bära henne både uppför o nerför. Men de kan jag säga att de är jättesvårt att bära en hund som är så stor o har så många valpar. Några undrar kanske också varför hon ska upp på andra våning. Men de är ju där vi tittar på tv och även sover. Och jag vill ha henne nära mig hela tiden och hon vill även sova i samma rum som mig. Så jag bär ner henne på morgonen och upp på kvällen. 

De, vad jag tror, är lättast för henne är när jag har henne liggandes på rygg i min famn. Hon stånkar o stönar trots de. Men jag gissar på att de blir än jobbigare för henne om jag håller under magen. Och trots att jag försöker göra de så bra för henne som möjligt genom att bära henne, så skyndar jag mig allt jag kan för att hon ska komma på rätt ända igen. 

Att ta bild på när jag går med henne i trappan blir allt för avanserad, så därför blir de ingen bild på henne för dagen. Utan ni får hålla till godo med den jag valde istället Hund i trappa

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star