Helec's Kennel

Blogginlägg

Nu måste det vara nära.

Jag har ju sagt tidigare i veckan att jag tror att hon kommer få senast måndag. Men jag får nog tänka om.  För de finns inga tydliga tecken på att de närmar sig.

Valparna har dock sjunkit nu så man kan nästan skönja en midja på Candy. Och de senaste två dagarna har hon vägrat äta från matskålen. Så jag har testat att ge henne mat genom att ge henne en kula i taget. Jo, då åt hon. Men ge henne en hel dl per mål när de handlar om valpfoder, då tar de en himla tid att få i sig alla bitar.

Så jag tog 3-5 bitar i handen och de åt hon. Jaha, så jag trodde matproblemet låg i att hon har svårt att böja sig ner för att äta. Då tar jag skålen och sätter den i samma höjd som min hand va i. Men se nä, då vände hon bort huvudet. Så jag fick gladeligen ge henne från handen 😄

Men från middagsmålet idag så har hon ingen lust att äta ens när jag matar henne. Men jag låter henne avgör ifall hon vill äta. Jag frågar henne men tar bort maten om hon vänder bort huvudet. Hon känner själv hur och vad som är aktuellt för henne.

Hur många tror att de är nära på denne bilden 😂

20161008_181250

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star