Helec's Kennel

Blogginlägg

Nya sedlar!!!

Nu börjar jag återvända till verkligheten. De har varit två intensiva dygn att vaka. Men nu kan vi slappna av allihop. Candy fick 6 stycken underbara valpar. 3 tikar o 3 hanar. 

Jag har ju alltid ett tema för kullen, ingen skillnad denna gången. Och när Sverige går in i en ny era, och så gör även vår kennel. Så valparna kommer få namn efter motiven på de nya sedlarna. 

Den tik som är mest högljudd, lär ju blir Birgit Nilsson, den mest rofulla tiken kommer bli Astrid Lindgren och den tik som är mest drama queen får namnet Greta Garbo.

Bland hanarna så får den som muttrar o är mest butter heta Ingemar Bergman, den hanen som är flanerar mest kommer bli Evert Taube och diplomaten blir självklart Dag Hammarsköld 

Nya sedlar

Bilder på de små kommer när de lugnat sig i lådan o Candy fått komma in mer i rollen som mamma. Hon är helt underbar, men jag vill ändå att hon ska fortsätta ha de lugnt o skönt. Inget stress. Än, tittar hon upp när vi går in o ut ur rummet, så hon behöver mer tid innan jag grejar med valparna. 

 Ni får hålla er tillgodo med en gruppbild så länge.

20161010_152917

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star