Helec's Kennel

Blogginlägg

Valparna en vecka :-D

Ja, lika sakta som jag tyckte tiden gick innan Candy valpade, lika fort tycker jag tiden går nu när de är födda 

Så idag fyller de en hel vecka.............................redan 

Tidigare idag så vägde jag dem. Tänkte att jag passar på när de sover och Candy var ute. Men se där lurade de mig. För bara jag tog i dem så vaknade dem o började leva loppan. Men med idogt kämpande lyckades jag väga alla till slut. 

Då kom nästa tanke. HUR ska de gå att ta kort på dem när de vaknade såpass bara för att bli vägda. Som många av er vet så fotar jag ju en hel del (mer än hundar  ) och om jag får säga de själv så är jag bra på att ta bilder. Så då duger inga halvbra bilder för mig. De ska vara rätt vinkel, de ska vara skarpa och rätt ljus. 

Suck vad jag fick gå utanför dem kraven 

De är ju tur att de är digitalt nästan allt idag. Och ta med min systemkamera va bara att glömma idag. Så telefonen fick stå till tjänst. De blev måååååånga bildre per valp innan jag fick EN av vardera valp som jag tyckte att de såg tillräckligt bra ut för att visa upp. 

Men samtidigt som jag fotade, så tänkte jag ifall jag märker några personlighetsskillnader på vardera valp. Så jag förbereder lite vilken valp som ska få vilket namn. Oj, kan jag säga. Men tanke på de resonemanget jag har med vem som får vilket namn. Då kan jag säga att efter idag så kommer alla tikar få namnet Greta Garbo. ALLA tikar va drama queens idag. Och alla hanar kommer heta Ingemar Bergman. För ALLA hanar va griniga och buttra idag 

Här kommer då de jag lyckades få fram på de små. Och till mitt försvar får jag säga att de var i telefonen jag tyckte de såg hyfsat ut med bilderna. Hur de blir på en stor skärm vågar jag knappt tänka på 

PS! De föddes i annan ordning.

Tik 1 1v

Tik nr 1 Födelsevikt: 205g idag 350g

Tik 2 1v

Tik nr 2 Födelsevikt: 200g idag 370g

Tik 3, 1v

Tik nr 3 Födelsevikt: 200g idag 360g

Hane 1 1v

Hane nr 1 Födelsevikt 235g idag 430g

Hane 2 1v

Hane nr 2 Födelsevikt: 190g idag 340g

Hane 3 1v

Hane nr 3 Födelsevikt: 225g idag 350g

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star