Helec's Kennel

Blogginlägg

Reklam reklam reklam!!!

Sedan ett bra tag tillbaka så har vi samlat tidningar för att ha till valparna. De har bara varit tidningar, inga reklamblad, hur tjocka eller stora de är. Om jag kommer ihåg rätt, så hade vi minst 4 fulla påsar med tidningar innan Candy valpade.

Jag tänkte att de lär ju räcka ett tag. Jag fick även erbjudande från vänner som hade några påsar tidningar att jag kunde få dem. Men jag tackade för omtanken och förklarade att vi har samlat länge och ska nog klara oss på dem. 

I början hade jag ju till och med "sängskydd" i valphagen. De var helt otroligt bra kan jag säga. Utöver att de absorberade snabb och bra, så tog den även hand om mycket av lukten. Nu när de är tidningar som ligger i valphagen, så hinner valparna gå i de pölar som blir efter att de kissat, innan tidningarna hinner suga upp de. Plus att när de gör nr2, så ligger de liksom uppepå. Sängskyddet tog hand om även de.

Att använda sängskyddet sparade en hel del på våra tidningar, vilket jag är glad över idag. Som många vet så innehåller ju ofta tidningarna ofta olika delar. Och väldigt ofta bilagor, som tex bilar, fastigheter eller sport. Dem delarna består ju också utav vanligt tidningspapper. 

Men något som jag stör mig otroligt mycket på är all reklam som ligger i mitten. Ofta är de mycket mindre i storlek än tidningen och de är med blankt papper. Ibland kan de till o med vara mer än en sådan reklamblad i tidningen. Så när jag tror att jag har såååå mycket tidningar, så får jag räkna bort nästan hälften, för blankt papper absorberar INGET!!!!

Nu har jag ju några vänner på nära håll som jag kan fråga om de kan börja spara tidningar, så jag kommer klara mig. Men jag blir så trött på reklamen bara 

reklamblad-flyers

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star