Helec's Kennel

Blogginlägg

Roligt att vara mig.

Jag skriver ju ofta hur jag har de, hur de är att ha de som jag har de. Kanske inte så roligt att läsa alla gånger, men de finns även roliga inslag att vara mig 😂

För ett tag sedan på facebook så skrev jag att de blev en lång vecka för mig, när de va torsdag och jag trodde att de va fredag. Då blev de ytterligare en dag innan gubben skulle vara hemma hela dagen. Ytterligare en dag som jag skulle gå ensam med djuren. Ytterligare en dag utan att kunna få hjälp med saker jag vill göra utan att klara de på egen hand. 

Men de händer att de är tvärtom också. Idag ringde de en till mig som hade ett intressant erbjudande. Ja okej, de va en säljare som ringde och jag svarade trots att jag misstänkte att de va en säljare. Men denna som sagt hade något att erbjuda som jag ville prata med L-E om innan jag bestämmer något. Så jag säger till henne; kan du ringa mig imorgon eller på fredag? 

De blev tyst en liten stund i andra ändan. Och under denna lilla lilla tystnad hann jag tänka mycket 😕

Vad ska hon komma med nu att jag måste ge besked nu medans jag har henne på tråden, eller har hon aldrig fått den frågan innan, de hade varit konstigt tycker jag, men men. 

Men nä, hon svarar lite generat, de är fredag imorgon 😁

Haha svarade jag, jag fick för mig de va onsdag idag 😂

Hon fick sig nog ett litet skratt inom sig som hon inte vågade säga till mig 😀

Så då blir detta en kort vecka för mig istället. Kan ju säga att jag föredrar de mot att den blir lång. Plus att jag har fått nöjet att roa en person idag med min förvirring 😂😂😂

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star