Helec's Kennel

Blogginlägg

Pausar lite

Med vad kanske ni tänker. Jo, med utställningar. Flera år har jag alltid åkt till Växjö för att ställa på både SKK's utställning som rasspecialen för cavalierer. Men i år blir det inget. Och jag hade tänkt åka till Stockholm varje december, som en tradition. Men så blir det inte heller.

Det hindrar ju inte från att börja titta på nästa års utställningar. Och nu när jag ändå varit i denna världen i några år, så har jag ju lärt mig med tiden, några domare som det inte är värt att anmäla till, eller (som är roligare) vilka domare det är värt ATT anmäla till. Så i dagsläget tittar jag nästan varje dag på SKK's hemsida, flera gånger om dagen, ifall det kommit upp vilka domare det kommer vara på de olika utställningarna.

Redan ser jag fram emot flera av de jag skrivit upp. Men som alltid så är det önskemål som jag lägger upp bland utställningar. Det kan ju komma något emellan som gör att planen måste ändras. Men det är ju ganska troligt att den domaren kommer döma någon av mina raser fler gånger. Jag hade ju lite vibbar att även åka utomlands i år, men så blev det inte. 

Men de suget är än större att göra nästa år. Så får väl se vad som händer med dem planerna. Då finns ju chansen att det är svenska domare ändå, eller andra domare som jag känner till. Annars får vi ta det som en trevlig resa och bli mer erfaren på köpet.

Gå gärna in bland utställningar på sidan och kolla vart det planeras åkas.

allarosetter

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star