Helec's Kennel

Blogginlägg

Det har inte jag sagt.

Att vara mig kan ju vara ganska underhållande ibland. Som idag tex. Tro det eller ej, men jag har städat och röjt och plockat undan och kommenderat L-E att göra det samma. Så idag har det hänt saker här hemma. 

Vi har ju ett långtidsprojekt med renovering och allmänt röj bland våra rum och saker här. För inte allt för långe sedan blev vi nästan klara med vår sk finentré. Den har fått ett högre golv med isolering, Nya garderober och ny färg på väggarna. Det tog sin tid för oss att få gjort detta och det är fortfarande lite saker kvar. Taket behöver målas och lister saknas fortfarande lite här och där. Det är ju konstigt med tanke på att ytan är såpass liten som den är. Men allt har sin tid.

Nästa rum som ska få ett lyft är själva rummet i sig. Ja, vi kallar det bara rummet, ett tag kallade vi det för salongen. Men det blev så mycket reaktioner på det, så de har vi lagt ner. När det väl är klart kommer vi nog kalla det för matsalsrummet. För de ska bli inrett med möbler i gustaviansk stil. Det är faktiskt ett golvur som vi ärvt efter L-E föräldrar som får sätta stommen i detta rum och då passar det med sådana möbler. 

Men under tiden vi har gjort ordning vår lilla entré så har det som varit i garderober och annat fått stå i rummet. Med påföljd att det har blivit belamrat. Trots att det är de rum som nästan är störst i huset så har det bara varit en gång för oss att ta oss igenom det. Men allt eftersom så kommer det mer och mer saker på plats i sina garderober, så då lättar det på utrymmet i rummet. 

Mitt i detta hittar jag ett gammalt spel som vi kanske använt en enda gång. Kartongen har nog fått sig en och annan omgång från katterna när de klöst klorna. Men annars är det helt komplett. Så jag tog kort på det och la ut på några loppisar på facebook. Jag vet att L-E är med i några grupper, men osäker om han är med i några av de där jag la ut spelet. 

Så innan vi ska äta så säger jag till honom att jag testade att lägga ut de till försäljning. Ja, säger han då, du sa de????????

Nähä, sa jag, jag sa det nu, nu sa jag det för första gången till dig. 
Nä, säger L-E igen, du sa det förut.
Nu försöker du bara lura mig, försökte jag med. Du vill lura mig att jag ska ha sagt det, du har sett det i någon av de grupper på facebook jag lagt upp det. 
Jag har inte varit inne på facebook på hela eftermiddagen, säger han då 

Jag fortsätter att säga emot, men han envetnas med att säga att jag har sagt det till honom tidigare. Men ärligt talat, jag har inte ett uns till minne av att jag över huvud taget sagt detta till honom.

Man skulle ju kunna se det roliga i detta, det humoristiska. Men jag lovar, det är inte ett dugg roligt att ha det så här. Jag kan ju skoja om det ibland, men det är ändå en bit av alvar i det när jag går djupare in i mig själv. Något annat som är väldigt vanligt är att jag frågar L-E, vad sa jag nu??? Då upprepar han vad jag sagt med påföljd att jag får rätta mig själv. För det jag sagt är sällan de jag hörde mig själv säga. 

Skulle det nu hända att någon är intresserad av detta omtalade spel, så är det ett alfapet. Innan jag la ut det så kollar jag alltid vad andra tar för samma saker. På tradera så fanns det allt från 29 kr till över 100-lappen. Så jag valde att lägga mig på 50 kr. Bor ni allt för lång bort för att träffas för att överlämna det, så går det ju att skicka för en slant.

20181027_135220

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star