Helec's Kennel

Blogginlägg

Ännu en förlust :-(

När jag o Pia åkte till Vänersborg för att ställa våra hundar och när vi var färdiga där, så passade vi på att ta vägen (eller förlåt, omvägen) via Hedekas för att köpa fler kycklingar.

Vi hade pratat med tjejen innan, så hon verkligen var hemma. För de tar ju ett tag att köra, även om vi åker från Vänersborg. För vi ska ju hem också,
o de tog över två timmar därifrån.

De var precis att vi fick plats med allt i bilen, för hela utrustningen för hundarna hade vi ju också, så klart. Men vi fick med oss var sin låda med kycklingar. Jag hade tre stycken i min låda o Pia hade fyra i sin. Stackarna for runt i sina kartonger i nästan varje kurva. Men de fanns inget att göra åt de tyvärr än att ta de så lugnt jag kunde, men dem for runt där ändå

När vi väl var hemma så märker Pia att en av hennes var de inte mycket liv i
O mycket riktigt, den klarade inte många timmar till. Men dessutom så inom några dagar så dog även de andra tre

Då sa vi att där lär vi ju inte köpa någon mer gång. För Pia påpekade att dem var för små för att säljas. Men de bedyrade tjejen att de var dem inte alls. Nähä, då får vi väl tro på de. Men tyvärr fick Pia rätt.

Mina tre var alla i olika åldrar. En liten som fick bo med de andra små, under lampan. Först va den inte välkommen, men efter någon dag var allt okej. Eller den fick vara med iaf. Men så för någon dag sedan så sa jag till L-E att vi får se hur länge den lever. Tror ni inte på att jag fick också rätt.
Nu på eftermiddagen så dog även den
Imorse när jag var hos dem så levde den, men vingarna hängde o toffsen på huvudet såg allt annat än frisk ut.

De andra två är större o bor i en bur med hage på utsidan av stallet. Hoppas dem klarar sig, för dem är ju lite större.

Men inte nog med att fem totalt har dött från den säljaren, så tror vi inte att mina andra är färgrena, som hon påstår. För de ser ut som ifall alla har slingor i fjädrarna av svart. Både i hättan men även på kroppen. Ska bli spännande o se vad de blir för kycklingar av dem senare när dem bli såpass stora att dem värper ägg.

Så vi sa de igen, VI KÖPER INTE AV HENNE NÅGOT MER!!!!!!Vit duva


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star