Helec's Kennel

Blogginlägg

Måndag morgon

Ja, de brukar ju inte vara den mest populära dagen på veckan. Men jisses vilken start jag fick idag 

Jag o Pia har länge pratat om att jag ska komma till henne minst en gång i veckan för att gå med henne ut o gå med hundarna. Innan idag så har de liksom inte inträffat, pga olika saker. Men så igår fick jag mig ett ryck o frågade om vi kunde gå som idag. Jodå, de föll i god jord. Sagt o gjort packar jag in alla hundar i bilen.

För er som varit här vet ju att man kan inte smyga på detta stället. Alla hundar låter o hoppar när de förstår att något ska hända. De dem är mest spända på är vilken/vilka hundar som får följa med denna gången. O den som låter mest är Ludde (vem är förvånad    )

Väl i bilen är alla tysta, som tur är. Men kören satte igång igen när jag stod på Pias gårdsplan o öppnade bakluckan. Tre av dem skulle kopplas o dem skulle hälsa på Pias gäng, mycket på en gång alltså. När hundarna va ute ur bilen väntade vi inte på att gå, utan vi travade på. Under stängseltrådar o över stockar o genom snår, men vi travade på o hundarna hängde med. Efter ett tag kunde jag släppa även rödtott och gammelgubben. Men vildungen Bea fick va kopplad hela tiden.

De blev väl en runda på si så där en halvtimme. Lagom för både mig o hundarna när vi inte är så vana vid terrängen. Men där finns oändliga stigar o skogar man kan gå i.

Skönt va de iaf. O nu kan jag säga är hundarna trötta. Trötta för alla nya dofter, trötta för den friska luften, trötta för de rört sig mer än vanligt o trötta efter mött nya hundar. Härligt får jag säga. Själv är jag väl inte trött, men sitter ju gärna en stund till, innan min dag börjar. 

Vi får se vad jag hittar på för något mer idag, igår fick jag fortsatt med målningen i stallet iaf. måndag morgon


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star