Helec's Kennel

Blogginlägg

Drottning för en dag.

De va ungefär vad jag kände mig som igår 

Åkte till Backamo på nationell utställning. Med mig (förutom Pia) hade jag Ludde, Bea o Alice.

Först in i ringen va Ludde. Han va liksom inte på hugget o va väldigt seg i stegen, inte de tempo han brukar ha.
Men vad ska man begära när inte matte är på topp 
Man kan inte lura dem små, mitt humör o sinnesstämning går RAKT genom snöret o ner till hunden. Så innan jag ens va inne i ringen
hade jag bestämt mig för att bara ta dagen som den kommer, se de som en trevlig dag i fint väder.

Uppladdningen va inte som den brukar heller. Jag badade inte en enda hund. Den enda som blev "badad" va Ludde med torrschampo, så pinkedoften försvann från pälsen på mage o ben, för övrigt borstade o kammade jag bara på plats.......................!!!!!!!!!

Så när Ludde placerade sig blev jag förvånad, men självklart glad.
Han blev 4;a med Very God 

Nästa hund va Bea. Jag fick lite problem med henne faktiskt. För numera brukar jag lägga en godis på trimbordet när hon ska bedömmas av domaren. Bara för att då ska hon veta att jag inte ska greja med henne, utan hon ska bara visa tänderna o bli berörd av domaren. Men denna domaren vill se rörelse först o sedan direkt upp på bordet. För de mesta så ställer man upp sin hund på bordet medans domaren tittar på hunden före. Då hinner man förbereda o göra sina rutiner med hunden. Med andra ord får jag träna henne på att stå bra på bordet, utan den lilla godisbiten 
Även Bea placerade sig. Även hon blev 4;a med Very God.

Sist in i ringen från min sida va Alice. Hon är en av mina stora kärlekar. Hon har en speciell plats i mitt hjärta. Och på grund av de, så va detta hennes sista utställning. Hon tycker fortfarande om de, men hon orkar inte springa i ringen längre. Hon har ju ett blåsljud på sitt hjärta o de är nog dags att kolla upp de igen, hur de har förändrats.
Men även Alice blev placerad. O ni kan väl nästan gissa vilken plats hon fick. Jo, självklart blev hon 4;a med Very God.

Så man kan vara drottning av flera orsaker. Jag va de igår. Drottning av 4;de placeringar med Very God

 fyror


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star