Helec's Kennel

Blogginlägg

Vad är de som händer???

För skoj skull så kollar jag statestiken för hur många som är inne o läser på min sida. När jag gick in första gången i morse så va de under en timme 90 besökare. Okej nu är de inte 90 stycken som varit inne, utan 90 tryck på sidan. Alltså tittar en o samma person på 10 bilder, så blir de 10 "besökare". 

Så när jag såg 90 under en timme så trodde jag bara de varit någon som kollat på bilder o näst intill samtliga bilder i fotoalbumet. Men dra på trissor nu när jag gick in så är de över 2800 besökare, på TRE timmar. Vet ju från de när jag hade firman att då ökade de vissa dagar när någon länkat min hemsida på sin blogg. De är väl alltid trevlig, men de blev aldrig en sådan här respons.

Har försökt hitta ifall någon länkat till denna hemsidan, men hittar inte de som alternativ på min statestikvisning. För rackans va nyfiken jag vem som lagt in en länk till min sida statistik


1 kommentarer

Namn: jenny
Tidpunkt: 2013-09-26 15:56
Inte för att va tråkig.. Men det kan va google som spindlar din sida, då kan man ha jätte många besökare. Håller det i sig så är det riktiga besökare, va det bara en engångsgrej så va det nog spindlar. Men spindlar dom din sida så är det bra!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star