Helec's Kennel

Blogginlägg

Dyra leksaker!!!

Ja, man kan ju undra varför man ska köpa dyra leksaker till hundar o katter. Tja även till barn för den delen.

Vi har ju som sagt en ny katt. Hon är ca 3 månader gammal nu. O några dagar innan jag skulle få hem henne så köpte jag lite leksaker till henne på GeKås. Okej, dem var väl inte så dyra, men kostade ändå pengar o var avsedda för katter att leka med.

Men om man tänker efter, vad behöver en katt som leksak EGENTLIGEN!!!!!! Jo, de räcker med en pappkartong eller papperspåsen. Sedan är saken klar. Dem hoppar i, ur o på den. Ligger i påsen o leker med handtagen, retar de som går förbi när dem sträcker ut en tass o slår till foten med tassen. O vad kostar en papperspåse, jo ca 2.50.
Vad kostar en kartong 0.00 (eller den kostar ju något, för priset för den är ju med i varans pris).

Och hundar, vem har påstått att hundar ska ha massa dyra leksaker. De räcker med en petflaska. Jag vet ingen av våra hundar som inte är tokig i petflaskor. O de bästa är när man inte får tag på dem utan dem får jaga o springa efter den. O de bästa av allt (enligt hunden då alltså) den låter ju.

Nä, så man kan ju undra vad man ska ha alla dyra leksaker till. Men de är väl för att stilla mattes o husses samvete. Vi köper massa till oss själva, eller MÄNNEN köper leksaker. För ni har väl hört att skillnaden på pojkar o män är kostnaden på deras leksaker. Vi kvinnor köper väl bara sådant som man behöver, eller hurLeksaker


1 kommentarer

Namn: Miras matte!
Tidpunkt: 2013-10-07 14:17
Mina hundar älskar att få strumpor....... När nån går sönder så knytet jag ihop två dom två och två med många knutar..... En bra dragleksak, som man kan vara 4 st och dra i.....till valpar lägger jag lite tidningspapper i en strumpa knyter ihop och så va det klart...brukar uppskattas......och eftersom den var "billig" kan man slänga den när den vart med valparna ett tag, har ju en förmåga att inte vara så fräscha efter ett tag !

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star