Helec's Kennel

Blogginlägg

Checkat ut!

Ja, efter att jag skrev min förra blogg, så har jag nog redan inlett vår semester. Jag har ju sedan i höstas kört hårt med Ludde o tränat honom minst tre pass i veckan. Kan ju säga att den senaste tiden har de "bara" blivit två pass. Ett på onsdagen o ett på fredagen. Idag skulle inte bli annorlunda, eller jag trodde inte de skulle bli annorlunda.

När L-E kom hem idag så kände jag bara att våran fredagshandling får inte bli för lång, för jag ska ju till HallåHund o träna både Ludde i lydnad, som Ronja inför utställning. Så jag slängde mig nästan i bilen när vi var klara efter vår shopping. På vägen dit var de en bil före mig som inte körde i samma hastighet som jag ville. Okej för att man ska ta de försiktigt när vägarna ser ut som dem gör, men den körde liiiiiiite väl sakta för min smak. Så jag till o med stressade upp mig, för jag kommer ju senare till träningen.

Väl där så va de en kund före mig som provade en sele till sin hund. Nu visade de sig att den hunden var lite reserverad mot andra, så jag ombads att vänta med att ta in mina hundar. Inga problem tyckte jag. Men nu var ju redan mina tankar på vår resa så de gjorde mig absolut inget. Utan jag gör iordning en kopp te o sätter mig o lyssnar på vad dem säger o är även med i samtalet (konstigt va, jag som är så bly hihihi).

När dem gått så tar jag in mina två små. O Marlene frågar om jag ska träna, näh säger jag, de blir nog ingen träning idag. Jag nöjer mig med att bara sitta o snacka o låta tiden ha sin gång. Typ börja varva ner inför vår resa. O den känns ju inte mindre trevlig när Marlene säger att de är en underbar stad. Precis som jag hört från andra, så då blev längtan än starkare.

Men trots att jag inte tränade någon hund idag så är Ronja jättetrött. För hon är ju inte van att vara i den miljön o alla dofter. Där kom hundar hon aldrig träffat o vi passade på att bara kalla in henne, så någon träning fick hon iaf.

Nu ska jag bara fortsätta min planering o längta tills vi sitter i bilen o är på väg.

längtar


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star