Helec's Kennel

Blogginlägg

Bekräftat beslut!!!

Jo, nu är jag helt säker på att de är rätt beslut vi tagit. Jag var inne till Skene idag och hade med mig Tyzon. En orsak var för att Markus skulle få tillfälle att säga farväl till honom. Så vi åkte till brukhundsklubben för att Tyzon skulle kunna vara lös utan risk för bilar.

Först va han föga intresserad av Markus, men när han väl doftat igenom området, så va de full focus på honom. Han hoppade o sprang, skuttade o rullade sig. Då sa jag till Markus att, de är ju märkligt att vi ska ta bort honom när han uppför sig på de viset. Men mamma, säger Markus då, man ser ju tydligt att han är besvärad och framför allt hans höger bakben.

TACK sa jag till Markus då. De blev en bekräftelse på att vi gör rätt. Att de är mer än vi som ser att han lider. De blev en liten stund för dem två, sedan tyckte Tyzon att han skulle ta sig en egen liten tripp. Ingen lång, men en sådandär skogslunk. Jag kallar in honom, men de händer inget. Då stärker jag min röst, då hoppar han typ till. Så hans hörsel är nog inte den bästa heller. De går här hemma, men inte på nya ställen för honom.

Men så var jag även iväg på kurs ikväll med Bea. Och när jag kommer hem, så har han tydligen så ont, så han klarar inte komma och möta mig, som han gör ALLA gånger. Utan han ligger i soffan där nere och skäller istället. För han vet inte att det är jag som kommer o han klarar inte gå och titta. Men så går jag till honom och hälsar. Men jag går även upp för att titta på tv. Då brukar han alltid följa med, speciellt om jag varit iväg. Men de kommer ingen Tyzon. Han lägger sig i soffan igen, men de var knapp han kom upp, för han snubblar när han tar sats.

Så det är bekräftelse på att vi gör rätt. Nu ligger han faktiskt inne i min säng. Jag tog ett gäng bilder idag, inte för att dem blev bra. Men de kanske är en liten signal på att de inte skulle tas bilder i de läget.
Så ni får hålla till godo med de som blev.DSC_6180a    DSC_6178a

DSC_6174a    DSC_6171a

DSC_6168a    DSC_6165a


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star