Helec's Kennel

Blogginlägg

Lyckad helg!!!

Då var jag hemma efter en jättelyckad helg. Jag trodde ju de skulle bli Ludde 3.0 idag. Men jag får nog säga att de blev Helena 2.0 efter denna dagen
Jag har blivit varse vad o hur jag behöver träna, jag har blivit varse vad jag behöver tänka på, jag har blivit varse vad jag behöver konsentrera mig på, jag har blivit varse hur Ludde fungerar o tänker och jag har blivit varse hur långt vi kommit i träningen. Och alla dem grejerna är AHA-upplevelser allihop.

Jag behöver träna mer i kedja (sätta ihop flera moment), jag behöver tänka på när jag berömmer och med vad o hur, jag behöver tänka på att ha en plan och hålla mig till den, jag behöver lita mer på Ludde, han kan själv utan att jag tjôtar och vi är nog inte klara för att börja tävla i april-maj som jag trodde.

De är ju inget som hindrar att man kan gå ut o tävla för det. De är ju ett kvitto på hur långt vi kommit. Jag tror ju inte vi kommer göra bort oss iaf. Men inga garantier att vi kommer få tillräkligt med poäng för att bli godkända. Men skulle vi starta så får jag ju reda på vad vi behöver träna mer på = ett kvitto.

Så nu kommer jag komma ut med riktig härlig energi o massa motivation. Ni kan ju bara försöka få stopp på migProgress


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star