Helec's Kennel

Blogginlägg

Tufft liv.

Ja nu är de inte lätt att vara herre i detta hus. För ÄNTLIGEN verkar de som att alla tjejer kommer löpa samtidigt. Självklart är de gammeltanen som styr de hela. Så hon är i höglöp nu o de andra två är lite svullna, men inga blödningar än.

Men de räcker att titta på Ludde, så förstår man att de är något på gång hos dem också. Så om allt går som vi vill, så blir de en resa upp till Dalsland inom ganska snar framtid. Boka tid för Beas undersökningar är hög tid också nu. Har ju inte kollat något på henne ännu. Ska kolla efter resultatet för EFS och CCF också. Har nog kommit på avvägar, för jag har fått svaret på Ludde o på honom fick jag göra om de, så hans prover skickades långt senare.

Så de är en hel del som ska kollas upp innan vi vet med säkerhet om de blir något av alla planer.

Men om jag själv får välja så föredrar jag att alla tjejer löper samtidigt iaf, än att den ena efter den andra löper. Kanske jobbigare för Ludde. Men samtidigt är de jobbigt under samma period än utspritt under hela året. Tror inte de spelar någon roll för honom ifall de är en tik som löper eller tre stycken.Tuffa tider


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star